DELOVNE MIZE PO MERI

Podjetje Gaplast vam pomaga pri delu. Delovna površina oz. delovna miza je osnova, na kateri gradite dodano vrednost. Zato vam ponujamo delovne mize in delovne pulte, ki odgovarjajo potrebam vsakršne delavnice, industrijskega obrata ali domačega mojstra. Premišljen izbor vsakega opremljevalca delovnega prostora je delovna miza, cena pa je odvisna od posamezne delovne mize.


Delovna miza, ki prenese vsa dela

Nudimo posebno robustne in močne delovne mize za večje obremenitve, z možnostjo ročne nastavitve višine delovne mize med 750 in 1100 mm, kar vam omogoča prilagoditev višine za enostavno delo na karšnih koli materialih. Delovna miza ima 50 mm debelo multiplex ploščo, da bi bila kos še tako zahtevnemu in umazanemu delu. Delovna miza zmore maksimalno obremenitev 1000 kg, ki je enakomerno porazdeljena po površini delovne mize.


delovna miza


Praktična delovna miza in pult

Omogočamo idelavo delovne mize z močnimi izvlečnimi predali ali policami. Delovna miza oz. njeni predali so opremljeni s krogličnimi ležaji in jih je mogoče popolnoma izvleči. Dolžina delovne mize se začenja pri 1000 mm in gre do dolžine 3000 mm.Po zahtevah stranke se delovne mize lahko naredijo poljubnih dolžin. Globina plošče je med 750 do 800 mm, za tiste, ki pa potrebujejo večjo prilagodljivost, pa ima delovna miza možnost električne nastavitve višine.

delovna miza in pultSi želite nove delovne mize? V nadaljevanju nam lahko pošljete povpraševanje za vašo novo delovno mizo, mi pa vam bomo pripravili posebno ponudbo z idealno ceno. Nova delovna miza vas že čaka.