KOVINSKE GARDEROBNE OMARE


Kovinska garderobna omara je ključni sestavni del prostorov zaposlenih. Kovinske garderobne omare za zaposlene, ki jih nudimo, so narejene iz trpežnih in kakovostnih materialov, v katerih lahko varno, enostavno in učinkovito shranite svoje osebne predmete ali oblačila, ne da bi se ti pri tem mešali. K organiziranosti delovnih prostorov lahko tako zelo pripomore kovinska garderobna omara, cena le-te pa je ugodna. Za več informacij nas kontaktirajte.


Kovinska garderobna omara s trpežno izdelavo, ki traja skozi leta

Garderobne omare kovinske izdelave so izdelane kakovostno ter v skladu z vsemi evropskimi standardi, so odporne na udarce in imajo ojačane stranice za zagotavljanje varnosti hranjenih predmetov. Poleg garderobnih omar za zaposlene vam nudimo tudi kovinske garderobne omare za delavnice in drugo kovinsko pohištvo. Kovinske garderobne omare imajo več modelov izdelave - od dvodelnih pa do štiridelnih omar s cilindrično ključavnico, omare za shranjevanje manjših osebnih predmetov, prav tako pa vse te možnosti zagotavljajo tudi fleksibilno ceno. Kovinska garderobna omara je torej prilagodljiv kos vašega pohištva v prostorih zaposlenih.


Poleg tega, da ponujamo garderobne omare kovinske izdelave, si lahko ogledate tudi našo ponudbo v razdelku kovinske omare.kovinske garderobne omare

kovinska garderobna omara